ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă Ucraina ar fi semnat tratatul de asociere cu Uniunea Europeană și-ar fi semnat condamnarea la moarte a propriei economii, a spus jurnalistul britanic John Laughland, citat de Rusia Today.

Britanicul a mai spus că Uniunea Europeană este un proiect ideologic și geopolitic, care urmărește doar mărirea sferei de influență occidentale, concomitent cu eliminarea Rusiei de pe scena europeană.
Cei care au avut cel mai mult de pierdut( de pe urma refuzului Ucrainei -n.r.) sunt cei din UE, pentru că acest tratat de asociere a fost conceput, ca și celelalte semnate cu fostele state din Est, ca un proiect geopolitic. Este foarte important să înțelegem că în spatele acuzațiilor aduse Rusiei este doar dorința UE de a-și extinde influența, în cadrul unui proiect geopolitic și ideologic, John Laughlin

În ceea ce privește influența tratatului de asociere la UE pentru economia ucraineană, John Laughland a afirmat că ar fi "lichidat-o complet".
Oricine a urmărit poveștile țărilor din Est care au intrat în Uniunea Europeană și mă refer la țări precum România și Bulgaria, poate vedea cu ochiul liber catastrofa economică în care se zbat. Se poate observa același proces în Grecia sau Cipru, azi. Oricine poate vedea cu ochiul liber că industriile acestor țări nu pot face față concurenței din Occident, că prețul implementării reglementărilor UE a fost prea mare pentru aceste economii.