ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai mult de 200 de sportivi de la 13 cluburi din cadrul Federației Române de Karate WKC (FRK WKC), Federației Române de Freestyle Kickboxing (FRFK) și Shotokan Karate Do a Națiunilor Unite (SKDUN) și-au anunțat participarea la Cupa Orașului Chitila, competiție organizată de Primăria Chitila și CS Phoenyx Sunrise, conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat, ediția a treia a concursului e orientată în special către copii cu vârste între 5 și 14 ani și se dorește a fi o rampă de lansare a sportivilor ce practică acest sport, karate, în zona de sud a țării, adresându-se tuturor cluburilor de arte marțiale ce doresc să participe într-o competiție susținută de FR Karate WKC și FR Freestyle Kickboxing.

"Mulțumesc pe această cale autorităților orașului Chitila, domnului primar Emilian Oprea, domnului viceprimar Costel Andrei, domnului profesor Ilie Duțu Pârvu, directorul Școlii Gimnaziale "Ion Vișoiu", personalități fără ajutorul cărora această competiție nu ar fi putut avea loc. Prin sprijinul acordat de aceștia, de conducerile celor două federații implicate în acest eveniment, dorim să promovăm dorința micilor competitori de a face sport de performanță. Dorim ca cei mai buni dintre sportivi să fie integrați în planul de dezvoltare pe termen mediu și lung al FR Karate WKC, de descoperire și promovare în lotul național al FRK WKC al tinerelor speranțe. Conducerile celor două federații au acordat un sprijin logistic deosebit acestei competiții, arătând prin acest fapt că întotdeauna poate exista un limbaj comun în sprijinirea performanței în sport", a declarat organizatorul competiției, președintele CS Phoenyx Sunrise , Constantin Andrei.

Până în acest moment au confirmat participarea 13 cluburi din FR Karate WKC, FR Freestyle Kickboxing și SKDUN și un număr de 211 sportivi și 30 de echipe.