ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Kate Middleton este luată drept model de multe tinere din toată lumea. Puţini ştiu însă că mare parte din ţinutele pe care le poartă Ducesa de Cambridge sunt cusute la o fabrică din România, mai exact de la Arad.

La jubileul Reginei, în 2012, toate camerele de filmat au stat pe Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi pe Ducesa de Cambridge. Ei bine, chiar în acea zi, Kate Middleton purta un deux pieces cusut la o fabrică de confecţii din Arad. Fabrica din Arad colaborează de aproape 20 de ani cu o celebră firmă britanică de la care Kate Middleton îşi ia mare parte din ţinutele de gală.


Fabrica din Arad produce diverse modele pentru aceasta firmă, însă directoarea a descoperit că Ducesa de Cambridge este clienta sa numai după ce a recunoscut la televizor ţinutele fabricate la Arad.


Aşadar, deux pieces-ul purtat de Kate Middleton a devenit brand al fabricii din Arad. Fără să ştie, Ducesa de Cambridge a crescut vânzările cu fiecare ţinută pe care a îmbrăcat-o. După ce Kate s-a afişat cu câte o rochie, au râvnit acelaşi model multe dintre soţiile politicienilor britanici. Aşa se face că au comandat şi ele ţinutele cusute la Arad.