ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Klaus Iohannis a decis să renunțe mai devreme la funcția de primar al Sibiului. Chiar dacă din punct de vedere legal poate demisiona la 15 zile după ce depune jurământul de președinte, Iohannis va demisiona din funcția de primar săptămâna viitoare, pe 2 decembrie mai exact, informează stiripesurse.ro.

Mall online:Livrare gratuita in 24 de ore!.

În această situație, prefectul județului înștiințează Ministerul Afacerilor Interne care propune Guvernului stabilirea unei date în care să aibă loc alegerile pentru un nou edil. Alegerile vor avea loc în maximum 90 de zile din momentul în care postul de primar este declarat vacant.

Deocamdată, atribuțiile lui Klaus Iohannis la Sibiu au fost preluate de viceprimarul Astrid Fodor. Iohannis a condus Sibiul timp de 14 ani, fiind ales primar al orașului în data de 30 iunie 2000.