ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La trei zile după ce i-a etichetat pe oamenii cu altă orientare sexuală drept „anormali” şi a declanşat un scandal naţional, Mihaela Rădulescu şi-a cerut scuze oficial.

[P] FAȚA NEVĂZUTĂ A HOMOSEXUALITĂȚII - comanda online

Se pare că acest gest a fost făcut la presiunea Pro TV, scrie ziarul Ring, post care a fost atenţionat de sponsorul principal al show-ului Românii au talent să evite situaţiile care ar putea prejudicia imaginea brandului Telekom România.

Între a-şi pune cariera în pericol şi scandal, Mihaela Răduescu a ales banii, faima şi scuzele."Îmi cer scuze tuturor celor care au citit articolul meu, atât prieteni dragi, cât şi persoane pe care nu le cunosc şi s-au simţit ofensaţi de vorbele mele. N-am avut nicio clipă intenţia de a-i jigni sau de a-i discrimina, aşa cum am demonstrat-o, de-a lungul anilor, prin acţiunile şi declaraţiile mele în viaţa publică sau privată. Alegerile pe care le face fiecare în viaţa personală nu trebuie să fie subiectul unor astfel de dezbateri şi îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce am scris", a scris prezentatoarea pe contul de Facebook.

Marţi seara, mai mulţi homosexuali au pichetat postul Pro TV, iar Mihaela Rădulescu riscă o amendă de 100.000 lei pentru discriminare!

CITEŞTE ŞI: Mihaela Rădulescu, atacată în haită de activiștii pro-homosexualitate, după ce vedeta a cerut gay-ilor „să nu ne agreseze vizual copiii pe stradă”