ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Narcisa Iorga, membru CNA, a postat pe blogul personal o serie de înregistrări audio în care Laura Georgescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului, apare folosind un limbaj neadecvat şi jigniri în dialogul cu elevi de clasa a 3-a ai unei şcoli din Bucureşti.

CNA se află sub conducerea Laurei Georgescu, absolventă de matematică trecută la producţia de televiziune şi reorientată apoi către administraţie în guvernul Adrian Năstase, ca subalternă a actualului prim-ministru. A fost numită în CNA la propunerea guvernului Victor Ponta, în decembrie 2012.

Anul trecut, în timpul programului "Scoala Altfel", preşedintele CNA a şocat, prin atitudinea sa, părinţii şi elevii dintr-o clasă a treia a şcolii Ion Heliade Rădulescu din sectorul 1. Aceştia au adresat tuturor membrilor CNA o scrisoare deschisă, care a fost transmisă şi Ministerului Educaţiei, dar şi presei.

Iată pasaje din înregistrări:

"Numai o secundă! Nuuumai o secundăăă! Numai o secundăăă! Ajungem și la sex! Creierul tău este ușor, ușor de manevrat. Stai un picuț, iubitule! Scuză-mă că-ți spun! Poți să-mi dai niște idei să mă ajuți, da? Încearcă cu asta să nu devii vedetă!"

"Nu, serios! De ce nu-ți găsești o prietenă? Păi și-atunci ce problemă ai? Ție ți se pare cam devreme. Zici tu! Sau zice cine? Familia ta, anturaju’, educația, cutuma în țară? Stați puțin, că nu vă-nțeleg. Bun! Deci, e o falsă problemă! E-n regulă! Deci, dacă e o falsă problemă, revin peste o lună să-mi spuneți dacă e tot prea devreme"

"Cătălinaaa! Calm! Da’ tu de ce ești supraponderal? Nu vrei să nu mai mănânci în halu’ ăsta?"

"Când vorbesc, nu mă întrerupi. Dacă ți-a murit cineva lângă tine, nu e o problemă!"

Înregistrările au fost publicate pe site-ul cutiapandorei.ro