ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pilotul Lewis Hamilton, dublu campion de Formula 1, visează să devină producător muzical, relatează The Sun, citat de Agerpres, menționând că britanicul de 30 de ani și-a instalat propriul studio de înregistrări acasă, fiind gata să-și lanseze primele producții.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

"Lewis poartă tratative cu mai multe nume din industria muzicală, printre care Roc Nation, compania fondată și deținută de Jay Z", a declarat tabloidul britanic o sursă care-şi păstrează anonimatul. Roc Nation are în portofoliu cântăreți ca Rihanna, Rita Ora, Shakira, Kylie Minogue, Kanye West sau Calvin Harris.

"Petrece mult timp în studio și colaborează cu nume mari. Ia în serios muzica, chiar dacă Formula 1 rămâne prioritatea lui", a adăugat sursa citată.

LIVRARE GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

De altfel, o fotografie a pilotului, postată pe rețelele de socializare, nu lasă nici o îndoială asupra pasiunii sale pentru muzică. Fotografia, făcută într-un studio, este însoțită de un comentariu al lui Hamilton.

"Când nu sunt în mașină, acesta este locul meu preferat. Este cetatea mea de singurătate, care îmi permite să mă îndepărtez de tot și să îmi las creativitatea să se exprime. Îmi place muzica și îmi place să produc muzică", a scris pilotul, adăugând că, poate, într-o bună zi va cânta ceva pentru fanii săi de pe Internet.