ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atacul asupra redacţiei Charlie Hebdo a deschis o controversată dezabatere: până unde merge libertatea de exprimare? La doar zile de la sângerosul atentat, pe străzile Parisulului a avut loc un amplu miting de solidaritate la care au participat foart emulţi şefi de stat şi de guvern din toată lumea.

Livrare gratuita in 24 de ore!

The Announcer, un ziar evreiesc ultra-ortodox, a editat fotografiile de la marşul din Paris, scoţând femeile din poze. Astfel, imaginile cu cancelarul german Angela Merkel, şefa politicii externe a UE, Federica Mogherini,sau primăriţa Parisului, Anne Hidalgo, au fost scoase din fotografia care a apărut pe prima pagină a ziarului israelian.

haredi-paper

Mediaite.com scrie că fotografia nu este modificată foarte bine, fiind perfect vizibile câteva erori, cum ar fi faptul că unul dintre bărbaţii din fotografie are doar o mănuşă sau că faţa altora sunt estompate.

paris-leader-march-large