ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Purtătorul de cuvânt al PSD Brăila, Doru Damian, se întreabă retoric pe contul său de Facebook, dacă ”vom mai scăpa vreodată de americani”, în contextul în care în urmă cu câteva zile convoi militar al Forțelor Terestre Americane dislocate în Europa, au tranzitat județul Brăila.

[P] O istorie sincera a poporului român - comanda online

“Sincer nu cred că avem nevoie nici de militari americani, cum nu avem nevoie nici de militari ruşi prin ţara noastră ... România a fost eliberată de sub ruşi în anii '60 ... de americani vom mai scăpa vreodată ?! Dar la prostia care este suverană azi în România ...”, scria Doru Damian pe reţeaua de socializare.

Pe data de 25 martie, militari ai Forțelor Terestre Americane dislocate în Europa, au tranzitat județul Braila, îndreptându-se spre Poligonul Smârdan, unde are loc Exercițiul Multinațional “Saber Junction 15”.

lider-psd-braila

purtatorul-de-cuvant-al-psd-braila-doru-damian