ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat definitiv pe liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustață, la 7 ani și 6 luni închisoare, în dosarul în care e acuzat, împreună cu membri ai clanului "Sportivilor", de săvârșirea unor infracțiuni de tâlhărie, tentativă de omor și crimă organizată, iar în același dosar Emil Mircea Băluș (zis "Mircea Nebunul") a fost condamnat la 8 ani închisoare, Nicușor Dumitrescu (zis "Bibiloi") a primit tot 8 ani de detenție și mai mulți membri ai clanului "Sportivilor" au fost condamnați la câte 4 ani închisoare cu executare: Robert Florin Nica, Alexandru Dinu (zis "Alin Boxeorul" sau "Pitbull"), Radu Cristian Roșca, Daniel George Albu, Alecu Tudor (zis "Joe"), Florian Dragomir (zis "Papagalul"), informează Agerpres.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Alți inculpați au primit pedepse de la 3 ani închisoare cu executare la pedepse cu suspendare iar în cazul a patru inculpați s-a dispus încetarea procesului penal.

Decizia instanței este definitivă.