ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Veşti bune pentru iubitorii fotbalului! MitNET, cea mai mare reţea de cartier din Bucureşti, a introdus în grila de programe Look TV, care transmite meciurile din Liga 1, fără a-i taxa suplimentar pe abonaţi.

Reţeaua MitNet oferă servicii în Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 5, Sectorul 6 şi comuna Domneşti din judeţul Ilfov, iar în acest moment are peste 10.000 de clienţi.

Pachetul triple play de la MitNET este unul dintre cele mai ieftine de pe piaţa pentru beneficiile oferite clienţilor, cel al RCS-RDS fiind de 64 de lei pe lună. Clienţii primesc peste 100 de canale digitale, 7 canale în format High Definition, internet cu o viteză de conectare de 100 Mbps şi telefonie fixă cu 70 de minute incluse pentru orice destinaţie naţională.

  • În acest moment Look TV şi Look Plus, canalele care transmit exclusiv Liga 1 si Cupa Ligii se mai pot recepţiona doar în reţele UPC România (pentru o taxă de 10 lei pe lună), Orange TV, care nu taxează momentan aceste canale, şi platforma online SeeNow, unde clienţi trebuie să plătească 5 euro pe lună.

  • RCS&RDS şi Romtelecom nu au încheiat un acord de retransmisie a celor două canale.