ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE Steaua a condus de două ori şi a fost egalată de fiecare dată de kazahii de la Aktobe. Golurile au fost înscrise de Claudiu Keseru, min. 44; Korobkin, min, 58; Andrei Prepeliţă, min. 78 şi Arzumanyan, în min. 88.

CLICK AICI PENTRU VIDEO REZUMAT


La Aktobe, Steaua a avut o primă repriză infernală. Gazdele au lovit bara la întâia ocazie, în al treilea minut de joc, iar în primele 10 minute campioana României a ieșit rareori din propria jumătate, sub presiunea kazahă.

Primul șut pe poarta lui Sidelnikov a venit în minutul 35, din piciorul lui Keșeru, dar portarul gazdelor nu a avut probleme în a prinde balonul. Deși jocul a curs aproape în permanență către poarta stelistă, roș-albaștrii au fost cei care au deschis scorul, cu un minut înainte de pauză. Același Keșeru a punctat din apropiere, după ce portarul lui Aktobe a greșit, respingând în față la șutul lui Chipciu.

Tot Chipciu a avut și prima șansă din repriza secundă (47), dar golul a venit din partea gazdelor, după mai multe ocazii la poarta lui Arlauskis. Reușita din minutul 58 i-a aparținut lui Korobkin, cel care a scăpat de o eliminare în ultimul minut al primei reprize, după o reacție energică, după un fault comis din spate asupra șeptarului campioanei României (VIDEO și DETALII AICI).

Arlauskis l-a blocat pe Antonov la o ocazie bună de gol a kazahilor, apoi Prepeliță a avut un tackling de manual asupra lui Pizzelli, care a avut golul în picior (68). Korobkin a ratat șansa de a realiza dubla (69), Sidelnikov l-a blocat pe Adi Popa, apoi același Prepeliță a dat un gol de senzație, punctând cu un șut de la 40 de metri.

Ce-i drept, mingea a fost și deviată de un apărător advers și traiectoria l-a păcălit pe goalkeeper-ul lui Aktobe. Apărarea bucureștenilor s-a descurcat bine în fața lui Pizzelli (80) și Zenkovich (83), dar s-a arătat visătoare în minutul 88, când a oferit un spațiu imens, iar Arzumanyan a sancționat greșeala, egalând din nou pentru gazde.

---

Steaua dispută, diseară, prima manşă din turul III preliminar al Ligii Campionilor în compania echipei FK Aktobe, campioana Kazahstanului. Meciul va fi difuzat pe Digisport 1, începand cu ora 18:00.

Formaţiile probabile sunt:

FK Aktobe: Sidelnikov - Miroşnicenko, Arzumanian, Muldarov, Mineiro - Korobkin, Ţarikaev - Neco, Pizzelli, Hairulin - Antonov.

Antrenor: Vladimir Gazzaev.

Steaua Bucuresti : Arlauskis -Rîpă, Varela, Szukala, Latovlevici - Prepeliţă, Sînmărtean - Popa, Stanciu, Tănase - Chipciu.

Antrenor: Constantin Gîlcă

Arbitru: Husseyin Gocek (Turcia)