ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La gala MTV Europe Music Awards, care va avea loc în acest an la Glasgow, Marea Britanie, pe 9 noiembrie, cântăreaţa americană Katy Perry a primit cele mai multe nominalizări, șapte, artista fiind nominalizată la majoritatea categoriilor principale, inclusiv "cel mai bun cântec" ("Dark Horse"), "cel mai bun artist pop", "cea mai bună cântăreaţă live" şi "cea mai bună cântăreaţă americană", informează hollywoodreporter.com, citat de mediafax.ro.


La mică distanță, o urmează Ariana Grande, cu şase nominalizări, în timp ce rapperul Pharrell Williams şi trupa australiană 5 Seconds of Summer au primit câte cinci nominalizări. One Direction, Nicki Minaj, Iggy Azalea, Eminem, Sam Smith şi Kiesza au fost nominalizaţi la patru categorii.

Alături de Katy Perry, la categoria "cel mai bun cântec" vor mai concura Grande ("Problem" ft. Azalea), Eminem ("The Monster" ft. Rihanna), Pharrell Williams ("Happy") şi Sam Smith ("Stay With Me"). Categoria "cel mai bun artist american" îi cuprinde pe Katy Perry, Beyonce, Eminem, Fifth Harmony şi Pharrell Williams, iar la categoria "cea mai bună cântăreaţă" au fost nominalizate Ariana Grande, Beyonce, Katy Perry, Nicky Minaj şi Taylor Swift, în timp ce la categoria masculină echivalentă - "cel mai bun cântăreţ" - vor concura Ed Sheeran, Eminem, Justin Bieber, Justin Timberlake şi Pharrell Williams.

Duelurile aşteptate la ediţia din acest an a galei MTV Europe Music Awards le vor include pe cele dintre Katy Perry şi Taylor Swift ("cea mai bună cântăreaţă", "cel mai bun look"), Nicki Minaj şi Iggy Azalea ("cel mai bun artist hip hop", "cel mai bun look") şi trupele de băieţi One Direction şi 5 Seconds of Summer ("cel mai bun artist pop" şi "artistul cu cei mai mulţi fani").

Fanii vor putea să îi voteze pe artiştii lor preferaţi, la toate categoriile, pe site-ul acestei gale, procedura de votare urmând a se încheia pe 8 noiembrie, la ora 24.00.

Marele câştigător al ediţiei MTV EMA 2013 a fost rapperul Eminem, care a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun artist hip-hop, dar şi cu Global Icon Award.

Gala MTV EMA Awards se doreşte a fi o celebrare a muzicii din întreaga lume, deşi are tendinţa de a se concentra asupra artiştilor americani, care se bucură de o popularitate deosebită pe plan internaţional. Câştigătorii sunt votaţi de public, pe site-ul www.mtvema.com.