ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marcatori: Ciro Immobile (min. 45) şi Pierre-Emerick Aubamey (min 48).



Microbiştii au un nou motiv să se instaleze în faţa micilor ecrane, pentru a urmări întâlnirea dintre Borussia Dortmund şi Arsenal Londra, din grupele UEFA Champions League.


Partida va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro începând cu ora 21.45 şi este comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos. Este precedată la TVR 1 de Studio Fotbal, o emisiune moderată de Cristian Mândru. De la 0.30, Mihnea Ionescu vine cu Rezumatele UEFA Champions League.

Cele două echipe se întâlnesc pentru a treia oară în ultimele patru sezoane. Anul trecut, şi-au împărţit victoriile în grupă, ambele reuşind calificarea. În 6 noiembrie, la Dortmund, Borussia a suferit prima înfrângere pe teren propriu în cupele europene în faţa unei formaţii din Anglia (Borussia - Arsenal, 0-1).

Unul dintre condimentele care fac întâlnirea celor două echipe şi mai interesantă e că la Arsenal activează trei jucători germani - Mertesacker, Özil şi Podolski.

Cehul Tomas Rosicky a jucat timp de şase ani la Dortmund înainte să se transfere la Arsenal, fiind acum pus în situaţia de a juca împotriva foştilor coechipieri. Borussia e a zecea oară în grupe, iar Arsenal a 17-a oară la rând.