ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE Steaua Bucureşti a reuşit să învingă la limită pe Rio Ave în Europa League, după un meci pe care l-a dominat 70 de minute şi pe care l-ar fi putut termina la egalitate, 2-2, după forcingul portughezilor din ultimele 15 minute.

Ar fi fost însă nemeritat, pentru că roş-albaştrii au dominat jocul şi puteau chiar să înscrie chiar de mai multe ori. Din nou o echipă îi datorează foarte multe lui Lucian Sânmărtean, care a reuşit să-i zăpăcească atât de tare pe jucătorii lui Rio Ave, încât o dată fundaşii centrali s-au faultat reciproc ca să-l deposedeze.

În faza meciului, Nicuşor Stanciu a ratat înscrierea celui de-al treilea gol al Stelei, după ce mingea a lovit succesiv ambele bare laterale.

Golurile Stelei au fost marcate de Rusescu '17, '45, iar pentru Rio Ave a înscris Del Valle '48.

===

Steaua Bucureşti joacă joi seara, de la ora 20.00, pe Arena Națională, contra celor de la Rio Ave în etapa a treia a grupei J a Europa League (Liga Europa).

Insuccesul cu Dinamo Kiev din etapa trecută îi obligă pe stelişti să trateze foarte serios partida din această seară cu Rio Ave, victoria fiind obligatorie.

Livrare gratuita in 24 de ore

Misiunea steliştilor nu ar trebui să fie una dificilă, având în vedere că Rio Ave, debutantă în cupele europene, nu mai sperie pe nimeni, revenind la echipa de pluton care era şi până acum (locul 6), cu doar o victorie în ultimele 7 meciuri oficiale.

Echipele probabile

STEAUA: Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Sânmărtean – Ad. Popa, Rusescu, Tănase – Keşeru.

RIO AVE: Cassio – N. Lopes, Marcelo, Gouoano, Tiago Pinto - Tarantini, Wakaso, Pedro Moreira - Ukra, E. Boateng, D. Lopes.