ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deşi Congresul partidului părea a fi stabilit pentru data de 7 februarie 2015, planurile ar putea fi date peste cap de liderii judeţeni şi de preşedintele executiv Liviu Dragnea, potrivit realitatea.net.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

Vicepremierul a declarat, duminică seara, la Antena 3, că "este nevoie de organizarea unui Congres PSD în 2014", potrivit Stiripesurse.ro.
"Marea majoritate a preşedinţilor de filiale şi inclusiv eu susţinem că Congresul ar trebui să se finalizeze în acest an. PSD să fie la începutul unui nou an cu toate procedurile statutare îndeplinite pentru a începe o reconstrucţie atât doctrinară, cât şi din punct de vedere al organizării. E nepermis pentru un partid în 2014 să nu aibă o comunicare constantă foarte bine organizată cu tinerii şi reţelele sociale", a declarat vicepremierul Liviu Dragnea.