ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lucian Bute nu va mai putea boxa contra argentinianului Roberto Bolonti. Meciul trebuia să aibă loc la Montreal, pe 6 decembrie, dar din cauza unei accidentări la spate pugilistul român a fost nevoit să renunțe, informează Mediafax citând presa canadiană.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

Partida dintre Bute și Bolonti va fi înlocuită de confruntarea dintre Jean Pascal și Donovan George.

"Am un anunt trist: M-am accidentat in timpul antrenamentului si nu imi pot finaliza pregatirea pentru următorul meci. Am luat decizia impreuna cu echipa mea sa nu boxez pe 6 decembrie. Imi pare foarte rau dar nu-mi pot permite sa urc in ring daca nu sunt pregatit 100% si in stare perfecta de sanatate. Voi reveni", a fost anunțul postat de Lucian Bute pe contul său de Facebook.

Bute (34 de ani) a fost învins în mai 2012 de Carl Froch și a pierdut astfel centura IBF la categoria supermijlocie. Ultimul meci al lui Bute a fost pe 19 ianuarie, la Montreal, atunci când a pierdut în fața lui Jean Pascal.