ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Filmul SF "Lucy", de Luc Besson, cu Scarlett Johansson şi Morgan Freeman, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american încă din weekendul premierei, cu încasări de 44 de milioane de dolari.

Scarlett Johansson este Lucy, o tânără care trăieşte în Taipei şi este obligată de mafia locală să transporte droguri în propriul corp. Un eveniment neprevăzut face ca drogul să se răspândească în corpul lui Lucy, dar, în loc să îşi afle sfârşitul în urma unei supradoze, tânăra capătă puteri colosale, fiind în stare să absoarbă cunoştinţe instantaneu şi să mişte lucruri cu forţa minţii. Odată cu dobândirea noilor superputeri, Lucy pune la cale răzbunarea, informează boxofficemojo.com.

http://youtu.be/MVt32qoyhi0

Pe locul 2 s-a situat tot o premieră, filmul de aventuri "Hercules", cu Dwayne Johnson, John Hurt şi Ian McShane, care a avut încasări de 29 de milioane de dolari de vineri până duminică. Chinuit de amintirea unui păcat din trecut, Hercule devine mercenar, iar, alături de cinci camarazi devotaţi, porneşte spre vechea Grecie, punându-se în slujba celor bogaţi şi folosindu-se de reputaţia sa legendară pentru a-şi intimida duşmanii. Însă, când conducătorul Traciei şi fiica acestuia îi cer ajutorul pentru a învinge un sălbatic şi înspăimântător comandant militar, Hercule vede în asta o ocazie de a face ca binele să triumfe, iar dreptatea să iasă la iveală.

http://youtu.be/GFqY089piQ4

Pe locul 3 se află filmul SF "Planeta Maimuţelor: Revoluţie/ Dawn of the Planet of the Apes", produs de studiourile Fox în 3D.

Pe locul 4 se găsește thrillerul "Noaptea Judecăţii: Anarhia/ The Purge: Anarchy", de James DeMonaco.

Pe locul 5 se situează filmul de animaţie "Avioane: Echipa de intervenţii/ Planes: Fire & Rescue".

Locul al 6-lea e ocupat de comedia "Sex Tape", de Jake Kasdan.

Pe locul 7 se află filmul SF "Transformers: Exterminarea", regizat de Michael Bay.

Pe locul 8 găsim comedia romantică "And So It Goes", de P.J. Hogan şi Rob Reiner, cu Diane Keaton şi Michael Douglas.

Poziția a 9-a e ocupată de comedia "Tammy", de Ben Falcone, cu actorii Melissa McCarthy şi Susan Sarandon în rolurile principale.

Pe locul 10 se găsește thrillerul "A Most Wanted Man", de Anton Corbijn, cu Rachel McAdams, Robin Wright, Philip Seymour Hoffman şi Willem Dafoe.