ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Modelul şi actriţa Mădălina Ghenea a mărturisit că a trecut prin momente dificile în ultimul timp şi că şi-a găsit liniştea la o mănăstire din România.

"Am trecut aproape prin toate dramele posibile în ultima perioadă şi am ajuns chiar să cred că viaţa mea nu mai are sens, m-am închis în mine şi am refuzat familie şi prieteni şi iubit şi tot, până m-am refugiat într-o mănăstire din România, unde mi-am găsit linistea, răspuns la toate întrebările şi am regăsit un sens.

Am ieşit mai puternică. Ştiu câţi oameni se luptă cu aceste probleme şi vreau să le spun să nu îşi piardă niciodată speranţa şi încrederea în Dumnezeu”, a declarat Mădălina Ghenea, într-un interviu pentru Revista Viva.

Artista olteancă a mai spus că festivităţile fastuoase din lumea showbiz-ului nu mai prezintă niciun interes ea.

"Am avut posibilitatea să merg la multe evenimente în ultima perioadă, dar sincer, pentru mine toate aceste para­de nu mai au sens. Nu îmi doresc să fiu acolo şi vă spun din suflet că nu mi-au adus absolut nimic din niciun punct de vedere… Este o simplă prezenţă la nişte petreceri, care e drept că m-au fascinat iniţial, dar odată gustate şi-au pierdut din farmec", a spus actriţa din Dom Hemingway.

FOTO: madalinagheneaofficial.com