ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un clujean a reclamat faptul că după ce a alimentat la o pompă Petrom/OMV a plătit 51 de litri, cu toate că rezervorul maşinii sale este de 45 de litri din fabrică!

"Soţia mea a alimentat maşina personală, o Skoda Fabia 1.4 TDI, la care rezervorul are o capacitate de 45 de litri, cu 51,09 litri de carburant. Asta deşi de fiecare dată când se aprinde becul de carburant facem plinul şi de fiecare dată intră maximum 41 de litri. Ei, azi mergând să alimenteze soţia, l-a lăsat pe angajatul OMV Petrom să alimenteze el şi, surpriză, 51,09 litri'', începe bărbatul în mesajul trimis către publicaţia clujcapitala.ro.

Bărbatul susţine că, din moment ce rezervorul nu era complet gol în momentul alimentării, el şi soţia sa au fost furaţi cu cel puţin opt litri.

Încercând pe rând să facă reclamaţie la Petrom, OPC şi Poliţie, bărbatul susţine că i s-a spus că ''nu se poate''. ''Soţia mea nu este foarte agresivă, aşa că angajaţii Petrom nu au vrut să îi înregistreze nicio reclamaţie. Am sunat la OPC să trimită pe cineva să măsoare pe loc. NU SE POATE! Am zis că sun la Poliţie. NU SE POATE! Nu contează că le-am explicat şi celor de la OPC, şi celor de la Poliţie că se pot face tot felul de 'ajustări' la pompă şi peste două săptămâni, când o să sigileze pompa, nu o să mai conteze. Toţi mi-au spus că completez o reclamaţie. Cu alte cuvinte: 'V-au furat? Nicio problemă, faceţi o reclamţie, daţi-le banii!'. Aşa ceva mi se pare incredibil. Eu raportez un furt care e în desfăşurare şi nimeni nu face nimic? Pentru asta plătim taxe şi impozite, ca să ne uităm la angajaţii plătiţi din banii noştri cum ne spun senini să completăm o reclamaţie?'', a scris Ionuţ în mesajul trimis către publicaţia mai sus amintită.

bon