ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România este din nou afectată de inundaţii. Deja acest lucru nu mai este o ştire. Incompetenţa autorităţilor face ca în fiecare an să ne confruntăm cu adevărate catastrofe umane şi materiale.

Marţi, oraşul Novaci din judeţul Gorj a fost măturat de o viitură. Aflat la Craiova, unde îşi lansa candidatura la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, Victor Ponta nu a ratat ocazia de a se afişa la locul tragediei. Nu singur, ci împreună cu ministrii săi. Printre ei Mihnea Costoiu şi Gabriel Oprea. Cei doi au făcut nişte declaraţii care arată ce nivel de inteligenţă au conducătorii din ziua de azi.

Întrebat de Digi24 cum vede faptul că Victor Ponta şi-a lansat candidatura în ciuda faptului că România se confruntă cu inundaţii de amploare, Costoiu a replicat senin: "Apa la români se spune că aduce noroc la un eveniment. Şi eu sunt convins va aduce noroc premierului şi PSD".

mihnea-costoiu1

Oprea nu s-a lăsat mai prejos. Ministrul de Interne a fost întrebat despre numărul victimelor inundaţiilor: "Avem, în momentul de faţă, un număr de aproximativ două victime care au fost înecate. Nu sunt alte informaţii că ar mai fi murit cineva", a spus vicepremierul, la Craiova.

oprea

Pentru a demonstra că e alături de oameni, premierul a revenit la Novaci după lansarea candidaturii, participând la o emisiune la postul său de ştiri preferat.