ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie din județul Neamț, în vârstă de 61 de ani, a fost convinsă să depună 12.000 de lei într-un cont, promiţându-i-se că si se va debloca un premiu uriaş, de 12.000 de euro.

Femeia a fost contactată telefonic de o persoană necunoscută care i-a spus că este câştigătoarea unui premiu de 12.000 de euro. Răufăcătorul s-a recomandat drept un reprezentant al unei companii de telefonie fixă şi i-a comunicat femeii că premiul este unul "de fidelitate".

"Victima a virat printr-un serviciu bancar într-un cont suma de 12.000 lei, ce reprezenta comisionul pentru un premiu oferit de o firmă de telefonie fixă pentru fidelitate, în valoare de 12.000 euro", a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtător de cuvânt al Poliţiei Neamţ pentru agerpres.ro, citat de Stirile Yahoo.

Femeia a realizat că este victima unei escrocherii abia după ce a depus banii.

Recomandarea poliţiei este ca oamenii să nu vireze, sub nicio formă, sume de bani în contul unor persoane necunoscute.