ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


LPF a comis astăzi o gafă impardonabilă. În caseta meciului Steaua - Ludogoreţ, administratorii site-ului Ligii au introdus doi fotbalişti care nu pot fi prezenţi diseară pe Naţional Arena: Luchin şi Tănase.

Liga Profesionistă a ţinut să transmită un mesaj de încurajare Stelei, care astăzi, de la ora 21.45, va susţine manşa tur a play-off-ului Ligii, în compania lui Ludogoreţ. Doar că în formula de start a campioanei apar doi fotbalişti care sigur nu vor juca diseară.


Dacă în cazul lui Tănase (accidentat), gafa ar mai putea fi trecută cu vederea, abia ieri aflându-se de indisponibilitatea mijlocaşului, în privinţa lui Luchin scuzele sunt mai greu de găsit, potrivit prosport.ro Fundaşul dreapta nu este eligibil pentru play-off, după ce a evoluat deja pentru fosta sa echipă, Botev Plovdiv.


Ca tacâmul să fie complet, LPF anunţă că partida va fi transmisă de ProTV. În realiate, partida va putea fi urmărită pe DigiSport, DolceSport şi TVR.