ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 15.000 de bebeluși avortați au fost folosiți de conducerea mai multor spitale din Marea Britanie drept ”reziduuri clinice”, astfel că unele trupuri au fost chiar incinerate în instalațiile de încălzire, potrivit publicației Telegraph, care citează un STUDIU disponibil AICI.

În 23 martie, Ministrul Sănătății de la Londra, dr. Dan Poulter, a interzis imediat această practică, pe care a numit-o ”inacceptabilă”. Jurnaliștii de la Channel 4, care au descoperit aceste practici diavolești, au aflat că, deseori, părinții au fost tratați deosebit de urât și nu au fost consultați în ceea ce privește soarta bebelușilor avortați.

Într-unul dintre cele mai bune spitale din Anglia, Addenbrooke, din Cambridge, au fost aruncați în foc 797 de bebeluși sub 13 săptămâni în instalațiile de încălzire, iar mamelor li s-a comunicat că pruncii au fost incinerați. De asemenea, în spitalul din Ipswich au fost incinerați 1.101 bebeluși avortați, între 2011-2013, iar mulți dintre aceștia au fost aduși de la alte unități medicale. Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al acestui spital s-a declarat surprins de această știre și a susținut că bebelușii avortați nu sunt incinerați la spitalul din Ipswich. De asemenea, un purtător de cuvânt al spitalului din Cambridge susține că părinții sunt consultați și verbal și în scris în ceea ce privește soarta bebelușilor avortați.

Potrivit unei statistici furnizate de autoritățile britanice, o sarcină din șapte sfârșește printr-un avort, iar o alta indică faptul că, în fiecare an, se produc aproximativ 4.000 de avorturi pe an în Anglia, adică 11 pe zi.