ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Generalul (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu(FOTO, al doilea din stânga), Suveran Mare Comandor Mare Maestru al Marii Loji Naţionale Române 1880
şi Co-Preşedinte Executiv al Uniunii Mondiale Masonice Tradiţionale i-a trimis un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, pentru victoria din alegerile prezidenţiale, se arată într-un comunicat de presă, citat de Agerpres.

Mall online:Livrare gratuita in 24 de ore!

"Klaus Iohannis a fost ales cu o extraordinară fervoare, căci el întruchipează dorinţa poporului român de a se debarasa de stafia comunismului care bântuie încă pe meleagurile noastre", se arată în comunicat.

Cu toate acestea, Suveranul Mare Comandor Săvoiu a precizat că nu ştie dacă Iohannis este mason, dar "dacă ar fi, la întâlnirea unui destin, ca cel al Preşedintelui Klaus Iohannis, cu adeziunea populară, suntem mândri că aceasta înseamnă a fi francmason!".

"Mai mult ca niciodată, aşteptăm cu încredere ca Preşedintele Klaus Iohannis să călăuzească, în al 26-lea an după Revoluţie, această nouă Revoluţie paşnică, a modernizării şi transformării României", a încheiat Săvoiu.

comunicat-masoni