ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Marius Tucă şi-a dat, miercuri seară, demisia de la conducerea Jurnalului Naţional, unde avea funcţia de director, au confirmat pentru Gândul membri ai redacţiei.

Livrare GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Astfel, după 22 de ani la Jurnalul Naţional, Marius Tucă a decis să demisioneze, acesta informând redacţia despre plecarea sa, în cadrul unei şedinţe editoriale care a avut loc miercuri seară

Compania care editează Jurnalul Naţional, Intact Publishing, şi-a cerut insolvenţa la Tribunalul Bucureşti. De altfel, anunţul a fost publicat  atât pe prima pagină a ziarului, cât şi în ediţia sa online:

„Pentru a putea continua acest drum, societatea care editează Jurnalul Naţional a declanşat procedurile de intrare în insolvenţă. La această soluţie legală de protecţie au apelat aproape toate companiile care editează cotidiene de calitate, ca să poată depăşi dificultăţile create de un mediu economic nefavorabil”, se arată în anunţul publicat.