ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


10 mai 2011 este o zi neagră pentru Mihăiţă Neşu. Atunci, cariera tânărului fotbalist a luat sfârşit, la doar 28 de ani, el suferind un grav accident la un antrenament al echipei sale olandeze în urma coliziunii cu un coleg de echipă, Alje Schult. În urma contactului, Neșu a căzut la pământ, incapabil să mişte de la gât în jos. Transportat de urgență la spital, Neșu a fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală și a fost operat imediat.

[P] Eu sunt Zlatan - comanda online

Au trecut de atunci 5 ani, iar Neşu a început să înregistreze mici progrese. În urmă cu câteva zile a venit la Bucureşti pentru a urma un tratament de recuperare şi a avut parte de o mică surpriză. foştii săi colegi de la Steaua Bănel Nicoliţă, Vali Badea, Victoraș Iacob, Sorin Paraschiv, Petre Marin, Nicolae Dică, Daniel Oprița, Sorin Ghionea, Florentin Dumitru și Iulian Miu l-au vizitat pentru a-i ridica moralul.

Cu această ocazie, la iniţiativa lui George Ogăraru, s-a stabilit organizarea unui meci de fotbal între Steaua 2006 şi naţionala României din anul 2008, cea care a participat la Campionatul European găzduit în comun de Austria şi Elveţia. Iniţial, partida trebuia să se dispute între Steaua 2006 şi actuala echipă a Stelei.

Echipele tip:

Steaua 2006:
Cernea - Ogăraru, Ghionea, D. Goian, P. Marin - Paraschiv, Rădoi - Nicoliţă,, N. Dică, Opriţa - Iacob.

România 2008: Lobonţ - Contra, Tamaş, Ghionea, Raţ - Cociş, Codrea, Chivu - Nicoliţă, Mutu - M. Niculae