ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astra Giurgiu a plecat cu toate cele trei puncte din deplasarea de la Ceahlăul Piatra Neamț, unde s-a impus cu 3-1, la victorie contribuind A. Ichim (14' aut.), C. Budescu (77') și K. Fatai (84'), în vreme ce golul de onoare al gazdelor i-a aparținut lui D. Sialmas (73').
Ceahlăul Piatra Neamț se află pe locul 17 în Liga I, penultimul, având un bilanț de cinci victorii, nouă remize și 16 înfrângeri, în vreme ce oaspeții ocupă a patra poziție, cu 12 meciuri câștigate, 11 egaluri și șapte partide pierdute.

Universitatea Cluj a remizat cu Gaz Metan Mediaș, în fața propriilor suporteri, scor 1-1. Pentru „șecpile roșii“ a înscris V. Morar chiar de la început (2'), în vreme ce oaspeții au marcat prin A. Llullaku (85' pen.).
Ardelenii ocupă locul 14 în clasament, după șapte victorii, 10 remize și 13 înfrângeri, iar medieșenii se află pe a 13-a poziție, cu un bilanț de șase meciuri câștigate, 13 egaluri și 11 partide pierdute.

REZULTATELE COMPLETE DIN ETAPA A XXX-A DIN LIGA I