ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce mai multe vaccinuri au fost acuzate că provoacă diferite boli grave, acum a venit rândul unui medicament împotriva acneei să fie luat în vizorul părinților din întreaga lume.

În Franța, o substanță dintr-un medicament împotriva acneei este considerată vinovată pentru sinuciderea a 20 de tineri, informează TVR.

Sonia Jaegler este convinsă că fiul său s-a sinucis din cauza medicamentului Curacne și este decisă să ducă lupta în instanță.

În prospectul medicamentului sunt trecute o mulţime de efecte adverse: sângerări nazale, mâncărime, tristeţe, iritabilitate, oboseală neobişnuită, incapacitate de concentrare, pierderea poftei de mâncare şi depresie.
La început, tratamentul nu a funcţionat, aşa că medicul i-a crescut doza. Comportamentul băiatului meu a început să se schimbe. Stătea ore întregi închis în cameră. - Sonia Jaegler, mamă

În Franţa există o asociaţie a victimelor acestor leacuri, care susţine că pastilele ar fi de vină pentru aproximativ 60 de morţi.

Însă, până acum nu s-a dovedit clar că medicamentele sunt cauza sinuciderilor. Iar medicii au dreptul să le prescrie în continuare.