ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Perechea româno-britanică Florin Mergea/Dominic Inglot a ratat calificarea în finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Dubai (ATP), dotat cu premii totale de 2.082.605 dolari, vineri, după ce a fost învinsă în semifinale de cuplul Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakistan)/Nenad Zimonjic (Serbia), cu 6-7 (2), 6-4, 11-9.

LIVRARE GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Mergea și Inglot au cedat după o oră și 25 de minute și după ce au avut 8-5 în super tiebreak. Florin și Dominic, victorioși în sferturi în fața principalilor favoriți, americanii Bob și Mike Bryan, vor primi un cec de 31.730 dolari și 180 de puncte ATP.

Vineri, și perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie nr. 2, a ratat prezența în actul final, fiind învinsă cu 4-6, 7-6 (9), 11-9 de perechea indiano-canadiană Rohan Bopanna/Daniel Nestor (N. 4).

Tecău şi Rojer au fost învinşi în semifinale într-o oră şi 47 de minute, într-un meci pe muchie de cuţit, aflându-se la două mingi de victorie. De remarcat că Mergea şi Tecău au pierdut la acelaşi scor în decisiv.