ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preşedintele Traian Băsescu a transmis, sâmbătă, românilor din ţară şi din străinătate un mesaj cu ocazia Sărbătorii Sfintelor Paşti, prilej cu care le-a urat “sănătate, împlinirea aspiraţiilor pentru o viaţă prosperă, pentru un viitor mai bun”, informează Agerpres.
“Doresc să adresez tuturor românilor din ţară şi din străinătate urările mele cele mai călduroase cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paşti. Fie ca Învierea Domnului să ne aducă împreună, în familie, şi printre cei dragi sufletelor noastre şi să ne determine să înţelegem valorile pe care trebuie să le împărţim cu toţii pentru binele comun al tuturor! Vă doresc multă sănătate, împlinirea aspiraţiilor pentru o viaţă prosperă, pentru un viitor mai bun, pe care îl putem construi împreună, pornind de la valorile în care credem şi asupra cărora trebuie să reflectăm mereu, pentru a le putea asuma ca repere în acţiunile noastre. Sărbători fericite şi un Paşte luminat de bucuria Învierii!”, scrie şeful statului în mesajul său.