ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reprezentanţii postului Antena 3 s-au întors cu mâinile goale de la New York, unde au participat la decernarea Premiilor Internaţionale Emmy 2014, în speranţa câştigării unui trofeu.

În ciuda eşecului, postul familiei Voiculescu a continuat să îşi laude nominalizarea, pe care a descris-o drept„o nouă recunoaștere internațională”, potrivit b1.ro.

În plus, directorul televiziunii, Mihai Gâdea, a ţinut să îşi laude o performanţă personală – accea de a fi purtat o conversaţie de câteva minute cu realizatorul american Larry King.

“Am avut ocazia ca mai multe minute, minute bune, să mă pot intreține cu cel care este cel mai mare realizator de talk-show-uri din istorie. E vorba de Larry King. M-a uluit, pur și simplu, interesul lui pentru cineva ca mine, care venea din România. M-a uluit modestia lui și faptul că era, cu adevărat, interesat de discuție, de România”, a povestit Mihai Gâdea, citat de Hotnews.

„Mi-a cântat un cântec, pe care l-a auzit în urmă cu mulți ani de zile în care, la un moment dat, apărea în refren “România, România”. Mi-a promis că, pe viitor, ia în serios varianta de a veni în România, de a vorbi tinerilor despre cea mai frumoasă profesie din lume, despre jurnalism”, a mai anunţat Gâdea.

Premiul la categoria în care a fost nominalizată și Antena 3 a revenit Canadian Broadcasting Corporation, pentru un material despre Bangladesh.