ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ecourile gestului lui Florin Velea de a părăsi emisiunea Masterchef de la ProTV din cauza unui travestit pe nume Nicolae Paul continuă.

Astfel la emisiunea lui Cătălin Măruţă au fost puşi faţă în faţă cei doi, Florin Velea mărturisind că îl respectă ca om pe travestit, dar nu poate lucra cu un bărbat care se îmbracă în femeie.

Livrare gratuita in 24 de ore!

"Aş vrea să subliniez că nu am declarat război nimănui. Nu i-am adresat nicio jignire domnului Paul. Îi zic Paul că e bărbat, îl consider bărbat. Am părăsit acel concurs deoarece nu ma simţeam în largul meu.

Aş vrea să subliniez că îl respect ca om, dar nu vreau sa intru in comuniune cu el. Eu sunt creştin şi nu respect păcatul lui, nefirescul lui. Acest lucru sfidează legile firii şi alterează sănătatea creatiei. O relaţie normală e între un bărbat şi o femeie. Acesta este bunul mers al lucrului. Aşa se nasc copiii", a declarat Florin Velea.

Mai mult, militarul nu s-a oprit aici şi a spus că imaginea travestitului Paul/Cora se încadrează "între patetic şi grotesc". În acel moment, Cătălin Măruţă i-a luat apărarea respectivului, dar a fost pus în mare încurcătură de către Velea.

"Cătălin, în felul în care arată Paul l-ai putea invita acasă să il vadă David(copilul lui Măruţă -n.r.)? L-ai lua acasă să se joace cu David?", l-a intrebat Florin pe prezentatorul emisiunii.

"Ştii cum e? Nu trebuia să o iei pe Cora acasă şi la urma urmei nu e nicio jucărie să spui că o iei să o arăti", a spus soţul Andrei.

"L-ai lăsa pe David în grija lui?", a continuat Florin. "Nici tu nu trebuia să îţi laşi copilul în grija Corei", a răspuns Măruţă, evitând întrebarea militarului.

"Vezi? Nici tu nu îl accepţi în totalitate", a afirmat Velea. În emisiune s-a mai dezvăluit faptul că apariţia lui Nicolae Paul ca travestit a fost o REGIE, în realitate homosexualul îmbrăcându-se ca un bărbat.

travestit-cora