ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri, ministrul lituanian de Externe, Linas Linkevicius, a declarat că deține informații potrivit cărora 70 de echipamente militare rusești au traversat în cursul nopții granița ucrainană, potrivit Digi24.


Ne îngrijorează foarte mult situaţia din Ucraina pentru că, pe de o parte, vorbim foarte mult despre acest aşa-zis convoi umanitar, dar în acelaţi timp, vedem că excaladările continuă şi avem date conform cărora, pe parcursul nopţii, 70 de piese de echipament militar au trecut graniţa”, a spus Linas Linkevicius.


Vineri, zeci de vehicule militare ruse s-au aflat în apropiere de granița cu Ucraina, în timp ce grăniceri ucraineni au trecut granița în partea cealaltă, în Rusia, pentru a inspecta un convoi cu ajutoare rusești destinate estului separatist al Ucrainei.