ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mircea Badea a fost oprit în trafic duminică şi amendat cu 585 de lei, după ce a fost prins circulând cu 138 km/h pe DN1, în judeţul Prahova, între Băneşti şi Floreşti. În zona în care a fost oprit, viteza legală maximă este de 100 km/h, informează Mediafax.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Surse din poliţie au declarat că realizatorul TV a refuzat să semneze procesul verbal de contravenţie, fapt confirmat chiar de Mircea Badea pe Facebook. Acesta a recunoscut că a fost oprit în trafic, că a circulat cu viteză mai mare decât cea legală, insinuând chiar că ar fi avut mai mult decât susţin cei de la Poliţia Rutieră, negând însă că ar fi făcut scandal, aşa cum susţine un post de televiziune.
"Văd că ăştia de la coteţ tv, ai lu Ghiţă sereistu', execută breaking news că aş fi făcut scandal în trafic. Fals! M-a oprit poliţia, spuneau că aş fi avut 138 km/h. Mi s-a părut puţin, poate eram în frânare. N-am zis nimic.

Mi-au dat procesul verbal şi m-au întrebat dacă vreau să-l semnez. Am spus că nu (eu nu ştiu să scriu). Asta e tot. N-a fost nici un scandal. Am răspuns cu da sau nu la întrebările miliţianului.

P.S. E totuşi dezgustător că miliţienii, doritori de scandal, au dat repede cu ciocul la presa, să stârnească un scandal dacă n-au avut parte de unul", scrie Mircea Badea pe reţeaua socială.