ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miss Honduras a fost ucisă cu câteva zile înainte de a pleca la Londra, unde urma să participe la concursul Miss World 2014, a anunţat miercuri poliţia din acest stat sud-american.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

Trupul neînsufleţit al Mariei Jose Alvarado, în vârstă de 19 ani, care este Miss Honduras, a fost găsit alături de cel al surorii ei, Sofia Trinidad Hernandez.

Ambele tinere, Miss Honduras şi sora ei, au fost ucise cel mai probabil de logodnicul Sofiei Trinidad Hernandez, a declarat Leandro Osorio, directorul Poliţiei judiciare din Honduras.

Cele două corpuri neînsufleţite au fost descoperite pe malul unui râu, în apropiere de frontiera cu Guatemala.
"Putem să confirmăm în procent de 100% că este vorba de ele"

, a declarat Leandro Osorio.

Dispărută încă din 13 noiembrie, Miss Honduras trebuia să plece la Londra miercuri, pentru a participa la concursul Miss World 2014, a cărui finală va avea loc pe 14 decembrie.

Poliţia a anunţat marţi după-amiază arestarea principalului suspect, Plutarco Ruiz, logodnicul Sofiei Trinidad, sora Miss Honduras, care le-ar fi ucis pe cele două tinere, în aceeaşi seară în care le-a răpit. Trupurile victimelor au fost găsite în localitatea Arada, aflată pe malul râului Aguagual.
"L-am reţinut pe autorul acestor fapte abominabile, Plutarco Ruiz, am găsit arma crimei şi vehiculul pe care l-a folosit pentru a le transporta"

, a adăugat Leandro Osorio, fără să precizeze mobilul acestui dublu asasinat.