ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Monica Lewinsky, fosta stagiară de la Casa Albă, devenită celebră în toată lumea datorită relației cu fostul președinte Bill Clinton, revine în atenția presei. Monica Lewinsky spune că are o nouă misiune: de a pune capăt hărţuirii şi intimidării pe Internet, după ce în ultimii ani a evitat apariţiile publice, relatează CNN.

Libris.ro – Librarie online – Zilnic noutati si promotii

Lewinsky vorbește despre hărțuirea pe internet, spunând că ea a fost "pacientul zero" al hărţuirii online. "Atunci nu existau Facebook, Twitter sau Instagram (...). Dar existau bârfe, ştiri şi site-uri de divertisment pline de comentarii şi e-mailuri care puteau fi trimise mai departe", a adăugat ea, relatează CNN, preluat de Mediafax.

"După ce am supravieţuit eu însămi, acum vreau să ajut alte victime să supravieţuiască", a spus fosta stagiară de la Casa Albă cu ocazia summitului Forbes' 30 Under 30. "Vreau să folosesc suferinţa mea în scopuri bune şi să dau sens trecutului meu", a adăugat Lewinsky.

Ea a povestit cu emoţie lunile care au urmat izbucnirii scandalului sexual, în 1998, când toată atenţia era îndreptată asupra sa. "Acum 16 ani, proaspătă absolventă de colegiu, o stagiară de 22 de ani la Casa Albă - şi romantică peste medie - m-am îndrăgostit de şeful meu aşa cum se întâmplă la 22 de ani (...). Dar şeful meu era preşedintele Statelor Unite. Asta probabil se întâmplă mai rar. Acum regret profund" , a recunoscut Monica Lewinsky.