ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, locul 24 WTA, a declarat, într-o conferinţă de presă la Galaţi, că România are o echipă foarte bună de Fed Cup şi a subliniat că trebuie să fie într-o formă foarte bună pentru a o învinge pe Simona Halep, locul 3 mondial.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

"Nu cred că aici contează clasamentul individual. Cred că România are o echipă bună, joacă acasă, deci e o mare provocare pentru noi. Va fi diferit acum cu Halep, dar sunt conştientă că trebuie să fiu foarte concentrată şi într-o formă foarte bună să o pot învinge", a spus Muguruza.

Muguruza a jucat cu Halep şi a învins-o, cu scorul de 2-6, 6-2, 6-3, în turul doi al turneului de la Wuhan, din 2014.

Căpitanul nejucător al echipei Spaniei, Conchita Martinez, a afirmat că jucătoarele sale vor lupta până la capăt pentru a trece mai departe:

"Evident, România are o echipă foarte bună, cu jucătoarea numărul trei din lume, una dintre cele mai bune din ultimii ani. Dar şi noi am venit cu o echipă bună, ne vom lupta până la capăt şi sper să trecem mai departe. Avem istoria de partea noastră în această competiţie, e frumos pentru noi să venim aici şi să jucăm ca o echipă. Cred că e o experienţă bună care ne va ajuta pe viitor", a spus Martinez.