ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Neptun TV, o televiziune înfiinţată de Radu Mazăre, actualul primar al oraşului Constanţa, se va extinde în Bucureşti, după ce joi a primit o licenţă audiovizuală de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

Livrare gratuita in 24 de ore!

Societatea Soti Cable Neptun SRL din Constanţa a solicitat CNA acordarea unei licențe audiovizuale prin reţele de telecomunicaţii pentru televiziunea Neptun TV Bucureşti, dar şi autorizarea unui studio secundar, în Capitală, al Neptun TV Constanţa, precum şi modificarea licenţelor (de satelit şi prin reţele terestre) ale Neptun TV Constanţa.

CNA a aprobat toate cele trei solicitări ale Soti Cable Neptun SRL. Membrul CNA Monica Gubernat a fost singura care a votat împotriva acordării licenţei pentru Neptun TV Bucureşti.

La şedinţa CNA de joi a fost prezent şi Valeriu Mereuţă, administratorul şi directorul general al Soti Cable Neptun, care a declarat că studioul de la Bucureşti "a fost gândit şi creat exclusiv pentru bucureşteni". "Studiourile mari au, în general, un program generalist", a spus Valeriu Mereuţă, citat de Mediafax.