ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ninge ca în poveşti în Banat, în Munţii Semenicului, pentru că este prima zăpadă din România, din acest an.

Livrare gratuita in 24 de ore!

De câteva ore, în Munţii Semenicului ninge şi primele imagini cu stratul de nea au fost postate pe Internet şi împărtăşite prietenilor, prin intermediul reţelelor de socializare.

La Trei Ape şi la Brebu Nou ninge de ore bune, totul este alb. Peisajul pare desprins din basme. Brazii sunt încărcaţi cu zăpadă, în unele locuri s-a lăsat ceaţa, iar şoselele s-au pierdut sub stratul alb de nea.

Cei care au pus pe Facebook pozele cu prima ninsoare serioasă din acest sezon spun că cea mai multă zăpadă a căzut la Trei Ape.

De la orele amiezii, ninge şi în Caraş Severin.

Compania Naţională de Drumuri recomandă şoferilor, mai ales celor care ajung în zone în care cad ploi, lapoviţă şi chiar ninsori, să respecte restricţiile de viteză, să circule prudent şi mai ales să-şi echipeze maşinile corespunzător, aşa cum trebuie atunci când ninge, adică să le încalţe cu cauciucuri de iarnă.

[gallery columns="1" ids="68812,68813,68814,68815,68816,68817,68818" orderby="rand"]