ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O ambulanţă cu o femeie gravidă a fost scoasă din  zona inundată cu un tractor.

O femeie însărcinată în nouă luni din localitatea Ciomăgeşti, judeţul Argeş, a rămas blocată într-o ambulanţă care nu a mai putut înainta spre spital din cauza aluviunilor de pe drum, autospeciala fiind tractată de un tractor al localnicilor pentru a fi scoasă din zona inundată.

Potrivit datelor furnizate de către reprezentanţii Prefecturii Argeş, marţi după-amiază, o autospecială a Serviciului de ambulanţă care preluase o gravidă din localitatea Ciomăgeşti a rămas blocată pe un drum din cauza aluviunilor şi nu a mai putut înainta, transmite corespondentul Mediafax.

Echipajul medical de la ambulanţă a fost solicitat să intervină pentru a prelua o femeie gravidă în nouă luni, care urmează să nască, însă ambulanţa a rămas blocată pe drumul dintre localităţile Uda şi Vedea. Autospeciala a fost trasă de un tractor al localnicilor, îndreaptându-se apoi către Spitalul Judeţean din Piteşti.