ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


eMAG, cel mai puternic retailer online din România, s-a confruntat cu o problemă de sistem în ultimele ore de BlackFriday, eroare ce a permis clienților să cumpere produse chiar și la prețul de 1 leu.

Mall online:Livrare gratuita in 24 de ore!.

Eroarea din sistemul informatic a fost "activă" aseară între orele 21:00 și 23:00 la categoria resigilitate, informează Adevărul. Clienții au putut cumpăra astfel produse la prețuri cuprinse între 1 leu și 8 lei, reducerile fiind de 99%.

Valoarea totală a reducerilor greșite este de 1.157.200 lei și în total au fost comandate 730 de produse. Iulian Stanciu, directorul general al eMAG, a declarat că toate comenzile vor fi onorate.

"Satisfacţia clientului este foarte importantă pentru noi şi vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid", a precizat Stanciu.