ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie din Curtea de Argeş îşi cară fiecare zi copiii în spate, prin apă, ca să îi ducă la şcoală. Cel mai apropiat pod se află la un kilometru şi jumătate de casa ei şi trece printr-o pădure.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Elena Baciu are patru copii. Este nevoită să îi care pe cei mici în fiecare zi ca să poate ajunge la grădiniţă şi la şcoală. Traversează pârâul prin apă, indiferent de vreme, pentru că podul se află departe de casa ei, conform tvr.ro.

După ce îi trece apa, cu cizmele de cauciuc în picioare, pe fetiţa cea mică o duce de mână cale de 3 km pe jos până la grădiniţă. La sfârşitul orelor situaţia se repetă. Când apa pârâului este prea mare, merg aproape 2 kilometri prin pădure până la primul pod care traversează râul.

LIVRARE GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Reprezentanţii primăriei Curtea de Argeş spun că au vrut să construiască un pod în zona în care locuieşte femeia, dar familia părăsise casa. S-a întors însă câteva luni mai târziu. Podul ar fi fost folositor şi pentru oamenii care au grădini în acea zonă.