ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Recent, în rândurile liberalilor a început să circule un zvon în legătură cu consilierul personal al președintelui Klaus Iohannis, Mihai Răzvan Ungureanu. Zvonurile, vehiculate la nunta liberalilor Mihai Voicu și Claudia Benchescu, se referă la dispariția lui Ungureanu din echipa de la Cotroceni, potrivit unor surse politice, citate de Dan Andronic, într-un articol postat pe evz.ro, citat de b1.ro.

Potrivit surselor citate, care au fost prezente la eveniment liberal, un important membru al Administraţiei Prezidenţiale ar fi făcut următorul comentariu despre Mihai Răzvan Ungureanu: "E dat dispărut de la Cotroceni şi din PNL".

Totodată, la același eveniment, ar fi fost auzit şi Vasile Blaga, spunând că Mihai Răzvan Ungureanu, prim-vicepreşedinte al PNL, nu a mai trecut pe la partid de luni bune.

”Plecarea lui Mihai Răzvan Ungureanu din echipa prezidenţială nu a fost confirmată până în acest moment de nici o sursă oficială”, ține să precizeze Dan Andronic, adăugând însă că ”până la o confirmare oficială a acestor speculaţii nu ne rămâne decât să vă semnalăm o bizarerie politică: un personaj politic important "e dat dispărut", nu există nici o reacţie oficială”.

Mihai Răzvan Ungureanu a fost numit consilier personal al lui Klaus Iohannis în decembrie 2014,