ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără japoneză a făcut o mărturisire halucinantă în momentul în care a explicat de ce şi-a ucis şi decapitat colega de clasă: eleva a spus că a omorât-o pentru că "voia să ucidă şi să disece pe cineva ... ca să vadă" ce se întâmplă.

Faptele au avut loc sâmbătă seara în oraşul Sasebo, în prefectura Nagasaki (sud-vest). În mod straniu, un caz similar a avut loc în urmă cu zece ani în acelaşi oraş: o elevă la şcoala primară şi-a înjunghiat mortal o colegă de clasă. Sâmbătă, părinţii au raportat dispariţia fetei, iar duminică poliţia a găsit cadavrul în locuinţa ucigaşei, ce locuia singură.

După ce a aflat că s-a descoperit cadavrul victimei, tânăra asasină şi-a recunoscut fapta. "Am cumpărat totul singură, voiam să ucid pe cineva", a spus ea, după cum a afirmat un anchetator.

Se pare că tânăra reţinută nu este la primul act violent: ea a turnat soluţie dezinfectantă în mâncarea altor două colege, pentru că o batjocoreau.

Tânara şi-a pierdut mama, anul trecut, din cauza cancerului, iar tatăl s-a căsătorit imediat după aceea cu o altă femeie.