ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andreea Raicu a anunţat, marţi, că, la sfârşitul acestui an, colaborarea sa cu Prima TV va ajunge la final, după 14 ani în care a lucrat la această televiziune, precizând că politica de programe a postului nu mai corespunde cu dorinţele şi planurile sale.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Andreea Raicu spune pe contul său oficial de pe reţeaua de socializare Facebook că Prima TV este locul în care a crescut cu adevărat în televiziune, amintind emisiunile pe care le-a prezentat de-a lungul timpului, între care se numără "Big Brother", "Megastar" şi "Reuniunea de clasă", conform gandul.info.

"În acest moment, însă, politica de programe a postului nu mai corespunde cu dorinţele şi cu planurile mele de viitor, aşa că am luat decizia de a pune punct colaborării noastre (...) Aceasta nu este o despărţire de televiziune, pentru că e un domeniu pe care îl iubesc şi care mă face să mă simt extrem de vie! Dacă vor exista în viitor propuneri de colaborare cu care să rezonez cu adevărat, cu siguranţă le voi da curs", spune Andreea Raicu.