ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Universitatea Cluj a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, numirea lui George Ogăraru în funcţia de antrenor principal şi a lui Alfons Groenendijk în cea de director tehnic, după ce colaborarea cu Mihai Teja s-a încheiat de comun acord.

"În fotbal, la fel ca în viaţă, vine şi momentul despărţirii de oameni dragi. Mihai Teja şi Universitatea Cluj şi-au încheiat colaborarea de comun acord. Îi mulţumim lui Mihai pentru pasiunea pe care a depus-o la Universitatea, pentru faptul că a crezut în această echipă şi a salvat-o de la retrogradare atunci când nimeni nu-i dădea nici o şansă. Cariera sa e abia la început, iar «U» e, cu siguranţă, doar primul capitol dintr-o aventură ce se anunţă a fi de succes. Avem plăcerea să vă anunţăm că banca tehnică va fi condusă, începând de azi, de George Ogăraru, din poziţia de antrenor principal, şi de Alfons Groenendijk, în calitate de director tehnic", a notat site-ul grupării clujene.

Potrivit sursei citate, Ogăraru va fi la prima sa experienţă în calitate de"principal", după ce s-a şcolit la Ajax Amsterdam, una dintre cele mai puternice academii din lume.