ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce fost aspru criticată pentru declaraţiile referitoare la pericolul reprezentat de vaccinarea la copii, Olivia Steer vorbeşte despre gestul Angelinei Jolie de a-şi extirpa sânii şi ovarele. Fosta prezentatoare de la Pro TV nu crede în gesturile extreme şi nu e de acord cu campania care le încurajează pe femei să-i urmeze exemplul.

[p] NU hrani cancerul! Alimentatia este aliatul tau - Cărţile pe care le cauţi

"Avicenna a făcut un experiment şi a pus un miel într-o cuşcă, lângă cuşca unui lup. Mielul a murit, pur şi simplu, de frică. Când ne e frică, nu se mai secretă chimia necesară şi celula moare. Pe termen lung, asta înseamnă scleroze, boli degenerative, Parkinson şi demenţă" spunea doctorul Dumitru Constantin Dulcan , intr-un interviu despre puterea emotiilor si gîndurilor, pe care l-am citit, pe nerăsuflate, acum ceva vreme.

De curînd, din frica teribilă de a nu face un cancer ovarian, Angelina Jolie și-a extirpat ovarele și trompele uterine, deși era sănătoasă, iar asta la doi ani după ce și-a amputat ambii sîni perfect sănătoși, decizie luată tot sub imperiul fricii de moarte. În ambele cazuri, a îndemnat femeile perfect sănătoase, trecute de 30 de ani sau care au deja copii, să-i urmeze exemplul, campanie de mutilare susținută de toată mass-media și glorificată de lumea medicală, ca fiind un act de mare responsabilitate și curaj.

La polul opus, e femeia cu tot atîtea antecedente de cancer în familie ca Angelina Jolie, ea însăși bolnavă de cancer în stadiul III, ca sanse de supravietuire minime spre deloc. Dar care n-a vrut să știe ce-i frica...", a scris Olivia Steer pe pagina sa de Facebook.


În urmă cu câteva luni, soţia lui Andi Moisescu s-a declarat împotriva tuturor vaccinurilor, catalogându-le drept inutile, “atât timp cât avem un stil de viaţă sănătos”: "Nu cred în ele pentru că toate vaccinurile au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală, care de cele mai multe ori dă probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave autism. Mă ţin departe de ele”, a spus Olivia Steer, în cadrul unei emisiuni televizate.  După această declaraţie, mai mulţi studenți la medicină au creat o pagină de Facebook numită "Stop Olivia Steer". Pagina a fost creată, spun aceştia, pentru a opri răspândirea sfaturilor medicale din partea unei persoane fără pregătire de specialitate.