ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Omul din umbră care îi aduce contracte bănoase Simonei Halep este afaceristul Bogdan Enoiu, mare iubitor de tenis de câmp, jucător amator împătimit al acestui sport şi întreprinzător important din industria românească a publicităţii, cunoscut ca fondatorul McCann Erickson România.

Bogdan Enoiu, omul din umbră pomenit, este şeful agenţiei de publicitate McCann Erickson România şi cel care organizează cel mai important turneu de tenis de la Bucureşti.

El a intermediat cel mai important contract de sponsorizare încheiat pe piaţa românească dintre un sportiv şi o companie: asocierea dintre Dedeman şi tenismana Simona Halep, în valoare de 500.000 de euro.
"Da, eu am fost cel care a făcut această asociere. Dedeman este clientul McCann de ani de zile, este o companie românească de succes, la fel cum şi un sportiv de succes este Simona Halep.

Când m-am dus la Dragoş Pavăl, în februarie-martie cu această propunere de asociere, au luat decizia într-un minut. După aceea am vorbit cu Virginia (Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep - n.red.), apoi cu Simona, iar restul au fost detalii"

, a menţionat Enoiu.

"Acesta este doar începutul, mai avem proiecte", a adăugat el.