ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


LUMINA / Este zi de mare sărbătoare pentru o bună parte dintre locuitorii planetei. Nu apare în niciun calendar. E doar în sufletul nostru. 

Nimeni, niciun politician, niciun mare campion, nicio vedetă din orice domeniu nu a făcut atât de multe pentru NOI, într-un moment în care eram pe culmile disperării. 

El este speranța că putem izbândi chiar și atunci când totul pare pierdut. Dârz, neînfricat, cu credință în suflet, s-a ridicat deasupra tuturor și ne-a transmis cel mai frumos mesaj de demnitate posibil. 

Ne-a transmis că este alături de noi. Ne-a spus că nu suntem singuri. Ne-a arătat că principiile pot fi mai importante decât orice trofeu. Mai presus de glorie și de clasamente. De dorința firească, umană, de a depăși record după record. De suferința de a sta departe de arenă; de a fi batjocorit, pe nedrept, de apostolii Noii Ordini Mondiale. 

Dacă vreodată deznădejdea ne va cuprinde, să ne gândim că cineva, un inegalabil campion, un sârb care are o relație specială cu divinitatea, a suferit ca să ne arate calea cea dreaptă. Ne-a arătat puterea Luminii asupra întunericului. 

Să nu ne pierdem speranța cât timp există oameni ca el. 

Mulțumim din suflet, Nole!